top of page

BODY FIT

Bodypump_-_Fit_For_Free.jpg

Tijd om in beweging te komen. Maar heb je geen idee wat je moet doen? Probeer dan eens Body Fit of een combinatie met Bootcamp, Body Fit en Kickboksen.

De nadruk bij Body Fit ligt op krachttraining, maar niet met als doel om eruit te zien als een bodybuilder. Het lichaam wordt wel binnen afzienbare tijd strakker. Tijdens een les wordt er spiermassa opgebouwd. Hoe groter je spiermassa, hoe meer calorieën je verbrandt.

 

Body Fit is een barbell workout die doorgaans 60 minuten duurt, waarbij je alle spiergroepen uitdaagt. Tijdens de training doe je krachtoefeningen met een barbell zoals squats, presses, lifts en curls. En dat allemaal tijdens een leuke en intensieve groepstraining met een goede warming-up en cooling-down. Deze les is perfect voor leden die veel calorieën willen verbranden, sterker en strakker willen worden.


Iedereen in de zaal maakt gebruik van een eigen Body Fit set en bepaalt door de bijgeleverde schijven met verschillende soorten gewichten zelf de intensiteit van de les. Bij Body Fit train je je hele lichaam, zonder dat je er als een bodybuilder uit gaat zien.

 

 

 

Wanneer: dinsdagavond       20.00 - 21.00 uur

              donderdagavond   20.00 - 21.00 uur

Locatie: Kickboks Wezep

bottom of page