top of page

WORKSHOPS

IMG_20200312_182202.jpg

Workshops

Iedereen heeft doelen. Deze doelen kunnen persoonlijk of zakelijk gerelateerd zijn. Het werken aan doelen geeft energie, maar kost ook energie. Kickboks Wezep biedt diverse kickboks trainingen aan scholen in de vorm van workshops, waarmee je op een leuke sportieve manier energie kunt opdoen en kunt leren focus te behouden op je doelen of als teambuilding.

 

Wie kan er deelnemen aan de kickboks workshop?

Kickboksen is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar. De workshop is speciaal ontwikkeld voor beginners/ gevorderden. Iedereen kan het leren! De workshop is geschikt voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, vervolgonderwijs, speciaal onderwijs, buitenschools onderwijs, particulieren, bedrijven en sportscholen. Je kunt het ook boeken voor je kinderfeestje / vrijgezellenfeest of als teambuildingsactiviteit.

Locatie workshop kickboksen

Workshop externe locatie
De kickboksworkshop kan bij JULLIE op locatie plaatsvinden! Voor een kickboksworkshop is een grote open ruimte zoals een gym, sporthal of aula het meest geschikt. Het kan ook in een leeg klaslokaal plaatsvinden. Verder zijn er geen locatiebenodigdheden, wij nemen alle materialen mee!

Workshop hoofdlocatie Kickboks Wezep
De workshop kan ook bij ONS op locatie plaatsvinden! Naast de gym heb je bij ons de mogelijkheid je rustig om te kleden en eventueel aan de lounge te zitten, voor een gezellig kopje thee of koffie. Ouders kunnen gerust meekijken hoe zijn of haar het doet tijdens deze les.

Een workshop bij Kickboks Wezep kost €75,- per uur. Bij de workshop kickboksen zijn materiaalkosten voor de bokshandschoenen, stoot-en trapkussens en pads inbegrepen. Boek je meerdere workshops achter elkaar of in pakketvorm? Dan kunnen wij kijken naar een reductie op de totaalprijs.

Als de workshop op een externe locatie plaatsvindt buiten de Gemeente Oldebroek dan wordt e €0,19 per kilometer aan reiskosten gedeclareerd.

 

 

Duur kickboksworkshop 

Een kickboksworkshop kan één tot anderhalf uur duren (op verzoek langer). Langer wordt niet geadviseerd omdat het een fysiek zware workshop is (uithoudingsvermogen). Je kunt ook meerdere weken achter elkaar kickboksen volgen. Dan kan er bij elk onderdeel een aparte les worden gemaakt. In overleg kijken we graag naar de mogelijkheden.

 

Aantal deelnemers kickboksen

Bij de workshop kickboksen is het aantal deelnemers afhankelijk van het aantal beschikbare materialen (stoot-en trapkussens en pads). We adviseren graag wat er allemaal mogelijk is. Een workshop voor een grotere groep? We kunnen altijd in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Benodigdheden kickboksen workshop

De benodigdheden voor een kicksboksworkshop zijn:

  • Grote lege ruimte. Voorkeur is een gymzaal, sporthal, leeg klaslokaal of bijvoorbeeld aula.

  • Mogelijk stoot-en trapkussens en pads op de externe locatie waar wij gebruik van mogen maken (geen vereiste).

Verder zijn er geen locatiebenodigdheden, wij nemen alle materialen mee

 

Competenties workshop kickboksen

  • Samenwerken

  • Elkaar leren vertrouwen

  • Leren afweren

  • Leren over het gebruik van bokshandschoenen en ander kickboksmateriaal

  • Conditie verbeteren

  • Uithoudingsvermogen verbeteren

  • Doelen behalen

bottom of page