top of page

TECHNIEKTRAINING

boksen-Personal-training.jpg

Wat is techniektraining?

In de les techniek training wordt er dieper in gegaan op de materie van het kickboksen. Als je deelneemt aan deze les wordt ervanuit gegaan dat je alle stoten en trappen kunt uitvoeren.

In de les wordt geleerd: hoe je de afstand overbrugt om je tegenstander te stoten, je leert counter aanvallen, je leert combinaties, je leert het blokken van stoten en trappen, je leert het bewegen, je leert wanneer je een actie moet timen en heel veel tips en tricks om jou beter te maken in het kickboksen. 

 

Wat kan je verwachten?

Het leren van de juiste technieken, opbouwen van conditie en op een gezonde manier sporten.

De training begint altijd met een warming-up waarna er een pauze volgt vervolgens gaan we verder met technieken op elkaar. 

De technieken worden uitgevoerd richting het hoofd, lichaam en benen. Tijdens de les kan er worden gespard. Dit gebeurt met respect en er wordt rekening gehouden met ieders niveau. Deze les staat helemaal in het teken van kickboksen.

 

Je conditie trainen, kickboks technieken perfect aanleren en opzoek naar een interactieve training?

Techniektraining
Na vele jaren trainen bij diverse sportscholen, hebben wij een eigen visie en techniek style met betrekking tot kickboksen ontwikkeld. Elke draai in het lichaam die u maakt bij een techniek heeft een belangrijke reden en kan een enorm verschil maken in je techniek zoals kracht en snelheid. Wij kunnen u hier alles over vertellen. Tijdens de techniektraining en kickbokstraining delen wij onze passie met jou.

Gedetailleerd leren u je de technieken aan. Dit kunnen losse technieken, combinaties of verdedigingen technieken zijn. We gaan er uitgebreid op in met de handschoenen, trapkussens of pads of bokszak.

Wil je graag beter leren kickboksen maar niet sparren? Goed nieuws, want gedurende deze les wordt er niet gespard.

bottom of page