top of page
1-par-PU-espuma-ni-os-Kickboxing-Kick-Bo

KICKBOKSEN VOOR KINDEREN

Is jouw kind 6 jaar of ouder, dan is hij/zij van harte welkom om spelenderwijs bij ons te leren kickboksen. Kickboksen leent zich goed als middel om bepaalde doelstellingen te behalen zoals; weerbaarheid, in je eigen kracht staan, plezier maken, gezond bewegen, discipline, doorzettingsvermogen en natuurlijk goed leren kickboksen. Wij geven een leuke, maar vooral veilige les met veel spelvormen en makkelijk aan te leren technieken.

Zelfvertrouwen en vertrouwen op eigen kracht is wat wij door middel van deze lessen willen meegeven aan de jeugd. Ben je nieuwsgierig naar deze les voor kinderen? Kom dan gezellig meedoen!

Jeugd Sport Fonds

JEUGDsportfonds

Logo_Jeugdfonds_SPORT_cultuur_.png

Alle kinderen in Gelderland moeten kunnen sporten, niemand buitenspel! Vaak betalen ouders de sportactiviteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdsportfonds Gelderland bij te springen.

Kinderen die sporten, ervaren meer plezier met anderen, versterken hun zelfvertrouwen, nemen een gezondere levensstijl aan en kunnen hun talent ontdekken en ontwikkelen! Stichting Jeugdsportfonds Gelderland zorgt ervoor dat kinderen in groepsverband kunnen sporten. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, waarvan de ouders financieel niet in staat zijn de kosten van de sport te dragen. Deze kinderen worden door zogenaamde intermediairs voorgedragen bij het Jeugdsportfonds Oldebroek dat na goedkeuring van de aanvraag, de contributie van een sportvereniging, of de aanschaf van een sportuitrusting betaalt.
Intermediairs zijn professionals, die veelal op scholen of in de jeugdhulpverlening werken, en die op de hoogte zijn van de situatie waarin kinderen leven.

Een overzicht van de intermediairs en meer informatie over de fondsen is te vinden via www.goedbezigoldebroek.nl.

bottom of page