top of page
FlyerMaker_09022020_203238.png

Wat is leuker voor een kind dan rennen, stoeien en plezier te hebben? Om dit samen met iemand anders te kunnen doen? Hoe leuk is voor het kind om dat samen met één van de ouders te kunnen doen? Dit is een ludieke en toch intensieve training waarbij ouder & kind samen met elkaar trainen. Versterk de band met je kind en leer samen zelfdiscipline en weerbaarheid in onze ouder & kind kickbokslessen. Daarnaast is respect naar anderen ook een heel belangrijk motief.

Met deze lessen willen we kinderen en hun ouders kennis leren maken met de kickboks sport in een veilige en vriendelijke omgeving. Kickboksen is een goede sport om met je kind of gezin samen te doen, omdat er ontzettend veel oefeningen in zitten voor het hele lichaam. Het is een technische, maar vooral tactische sport.


Je traint uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie, reactievermogen en de juiste beslissingen maken onder druk. Omdat kickboksen een fysieke sport is waar je samen moet trainen leer je goed rekening houden met elkaar, grenzen aangeven en grenzen respecteren. kickboksen wordt vaak als pedagogisch instrument gebruikt om kinderen en hun ouders te helpen met persoonlijke groei. 

We willen kinderen en hun ouders zoveel mogelijk laten ervaren hoeveel plezier het geeft om te bewegen. Kinderen en hun ouders die het sporten leuk vinden houden het uiteraard langer vol. Aangezien veel kinderen tegenwoordig te weinig bewegen zien wij daar een taak samen met ouders in om het bewegen zoveel mogelijk te promoten.

 

 

Wanneer: elke zaterdag 

Hoelaat : van 10.00 tot 11.00 uur

Meld je aan voor een gratis proefles.

Bokshandschoenen en scheenbeschermers hebben wij voor uw te leen. Leeftijd is vanaf 6 jaar.

bottom of page