top of page

PERSONAL TRAINING

personal-training3_edited.jpg

Kickboksen is leuk en conditioneel. Het is een effectieve en prettige manier om je conditie en je kracht te verbeteren. Kickboksen is een zeer dynamische workout waarbij zowel het boven als onderlichaam gebruikt worden. Op deze manier wordt het lichaam intensief getraind. Het draagt bij aan uw lenigheid, reactievermogen en zelfvertrouwen maar ook aan je zelfbeheersing en controle van agressie. Dit laatste is belangrijk in de huidige tijd waarbij stress een veel voorkomende factor is.

 

Zit je niet lekker in je vel, wil je energie kwijt? Wil je gewoon lekker op de handpads of op de bokszak trainen met een personal trainer? Kom dan eens een privéles kickboksen met een personal trainer bij ons doen. Je slaapt beter, je hebt meer energie en ervaart minder stress.

 

Bij Kickboks Wezep ga je intensief aan de slag met bokszakken, pads, trap- en stootkussens. Maar wat een extra uitdaging is, is dat je bij deze training ook werkt aan je incasseringsvermogen en fysieke en mentale grenzen opzoekt. Dit terwijl jouw personal trainer je kickbokstechnieken (aanvallen en verdediging) aanleert en/of aanscherpt. In de eerste lessen zal er veel aandacht besteed worden aan de basistechnieken. Hierbij kun je denken aan verschillende trappen en stoten. Wanneer je de basis onder de knie heeft zullen er combinaties gemaakt worden tussen de trappen en stoten die steeds moeilijker worden.

 

Je personal trainer zorgt voor een leuke en uitdagende afwisseling, waardoor je maximaal calorieën verbrandt. Door de combinatie van kickbokstechnieken, met laagdrempelige kracht- en conditieoefeningen, ontstaat een intensieve workout voor je hele lichaam.

Tijdens de trainingen wordt de aandacht gericht op het ontwikkelen van techniek, coördinatievermogen en de conditie.

 

Kickboks Wezep beschikt over ervaren trainers. Zij zijn gedreven en helpen jou graag bij het behalen van uw doelstellingen. Is jouw interesse in het kickboksen gewekt? Neem dan snel contact op!

bottom of page